Compleetbewerken op nieuwe WFL M80 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Compleetbewerken op nieuwe WFL M80

Tussen de kleine M35-G Millturn en de grote M120 Millturn/3000 mm presenteerde WFL tijdens de EMO Hannover 2011 de gloednieuwe M80 Millturn/3000 mm. Op dit draaifreescentrum werd aan de hand van een groot werkstuk de mogelijkheden van compleetbewerken getoond.

WFL kan de M80 leveren met een centerlengte in het bereik van 1 m tot 6 m. De maximale draaidiameter bedraagt ook 1 m (bij 6 m centerlengte 980 mm).  De unit voor de boor-,  freesbewrkingen heeft een maximaal vermogen van 58 kW (40%). Voor de aandrijving van de draai-as kan een gebruiker kiezen uit 56 kW of 80 kW (bij 40%). Het is mogelijk om de machine te voorzien van een tegenspil.

Werkstuk width =

Het werkstuk op de nieuwe M80 Millturn/3000 mm zoals gedemonstreerd tijdens EMO Hannover 2011. Het hart van deze machine is de unit voor draaien, boren en frezen die is uitgelegd voor zwaarverspaning (foto’s: Reinold Tomberg)

 

De width =

De M80 Millturn/3000 mm van WFL in hal 26 tijdens de EMO. Lees meer over deze machine in het bijgevoegde persberricht van WFL:

 

doc bestand  EMO WFL

Werkstuk width=

Een complex werkstuk vervaardigd op een Millturn van WFL. In ons land wordt WFL vertegenwoordigd door Oude Reimer.

 

Lees in de bijlage hieronder ons artikel over de grote M150 die WFL toonde tijdens de vorige EMO in Milaan. De video aan het einde van dit bericht toont de M120 in actie.

 

pdf bestand  WFL EMO Milaan

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven