Nieuws

Comhan breidt uit met LVD Ponsmachine

Met de LVD Delta 1250 breidt Comhan Holland de productiecapaciteit verder uit (foto: Comhan Holland)

Comhan Holland uit Uithoorn heeft door toenemende groei de productiecapaciteit uitgebreid met een investering in een LVD Delta 1250 ponsnibbelmachine.  Een 17 ton zware machine met een ponskracht van 600 kN, waarmee aluminium en RVS platen van maximaal 12 m2 snel kunnen worden voorzien van gaten, patronen en uithoekingen. 

Met de aanschaf van de LVD Delta is het bedrijf beter in staat de klant nog sneller te bedienen. Vrijwel alle voorkomende 3D plaat- en profielbewerking worden op klantspecificatie in eigen huis uitgevoerd. “We merken dat klanten steeds vaker aluminium toepassen in bouw, industrie en signing en dat we steeds meer projecten gegund krijgen door ons snelle handelen. Dat moeten we blijven waarmaken. Vandaar dat we hebben gekozen voor deze aanschaf”, aldus Hennie van Rijk, commercieel directeur Comhan Holland.

Aluminium

Comhan Holland werkt internationaal en ziet dat de vraag naar aluminium platen, profielen en slimme systemen, wereldwijd toeneemt. Van Rijk is blij met de wereldwijde tendens; “Naast de esthetische waarde van aluminium, kiezen onze klanten voor aluminium vanwege het lichte gewicht, omdat het niet corrodeert, vanwege de eenvoudige verwerkbaarheid, het is relatief gezien voordelig en bovendien volledig recyclebaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven