Cibo valt twee keer in de prijzen (met film) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Cibo valt twee keer in de prijzen (met film)

Tijdens de uitreiking van de TechniShow en ESEF 2006 Awards viel Cibo in Tildonk (België) twee keer in de prijzen. De Rapid Combi Disc kreeg eerst één van de ESEF Engineering Awards uitgereikt en even later volgde de uitreiking van de lezersprijs die door een aantal vakbladen rond de EEA was georganiseerd.

De feestelijke uitreiking vond plaats op de eerste dag van TechniShow/ESEF 2006 in de Jaarbeurshallen in Utrecht. De Rapid Combi Disc van is een slijpschijf die is opgebouwd uit lamellen van schuurlinnen en een nieuwe generatie ‘surface conditioning’, zodat lasnaden in een enkele bewerking kunnen worden geslepen en vlekkeloos afgewerkt. De Rapid Combi Disc is op iedere slijpmachine te gebruiken. Met de RCD schijf kan in één bewerking zowel de lasnaad worden weggeslepen als een goede finish worden gegarandeerd die in 80 à 90 % van de gevallen voldoet aan de hoge afwerkeisen die vandaag van RVS producten worden verwacht. De kracht van de schijf ligt in het feit dat in één bewerking kan worden uitgevoerd waarvoor vroeger drie bewerkingen nodig waren. Bovendien kunnen ook niet geoefende gebruikers met deze schijf een goede afwerking realiseren. Constructeurs van onder andere trapleuningen, verlichtingsarmaturen, installaties in de chemische en farmaceutische industrie, meubelbouwers en constructeurs van straatmeubilair zien de kosten van hun schuurwerk drastisch verminderen en dit bij een betere en vooral uniforme afwerking.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt dezegratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven