Ga naar hoofdinhoud

Chantal Baas branchemanager FPT en Vimag

Per 1 oktober is Chantal Baas benoemd tot branchemanager van de Federatie Productie Technologie (FPT) en sectie Vimag. Chantal volgt daarmee Gert Jan Braam op die de afgelopen jaren leiding gaf aan de FPT en aangesloten secties.

Chantal Baas heeft haar universitaire opleiding voltooid in Amsterdam en heeft vervolgens ervaring opgedaan in verschillende (project)managementfuncties bij het ministerie van Economische zaken, directie Handel en Industrie. Met name op het snijvlak van belangenorganisaties en bedrijfsleven, publiek private samenwerking en diverse initiatieven met brancheverenigingen in de industrie heeft zij hierbij specifieke ervaring opgedaan.

 

Techni-Show 2012

Gert Jan Braam zet zijn loopbaan als zelfstandig ondernemer voort als partner van The Recruitment Company in Rotterdam. In het kader van een professionele overdracht van werkzaamheden en de afronding van een aantal lopende activiteiten zal Gert Jan tot en met de Techni-Show 2012 in deeltijd actief blijven voor de FPT en sectie Vimag. Het management van de FPT sectie COP, Centrum voor Ontwerp en Productie blijft onder de verantwoording van Barend Nesse.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven