Nieuws

Cellro in partnerprogramma Heidenhain

Cellro Automation is een partnerschap aangegaan met Heidenhain. Hierdoor maakt Cellro nu officieel deel uit van Heidenhain’s partnerprogramma voor automatisering. Dit effent het pad voor vlottere machinecommunicatie, ruimere gebruikersflexibiliteit en een breder supportnetwerk voor problemen bij automatisering en machinebesturing, stelt het bedrijf uit Veenendaal.

Door deze stap kunnen Cellro en Heidenhain mogelijke problemen voortaan efficiënter oplossen. De serviceafdelingen van beide bedrijven kunnen informatie en kennis namelijk doeltreffender uitwisselen, wat zorgt voor snellere responstijden voor de klant en gerichtere oplossingen die rekening houden met het algehele productieproces.

Bedrijven die al een besturingssysteem van Heidenhain gebruiken in combinatie met een automatiseringsoplossing van Cellro profiteren nu van een snellere procesintegratie.

Het partnerschap laat beide bedrijven toe robotinterfaces steeds meer te standaardiseren, waardoor het opzetten van een volledig operationeel geautomatiseerd bewerkingsproces vlotter verloopt. De opgevoerde standaardisering beperkt ook het risico dat toekomstige wijzigingen aan de machine of automatisering leiden tot ongewenste communicatieproblemen.

Gegevens uitwisselen

Gegevens intelligenter kunnen gebruiken en uitwisselen om productieprocessen te optimaliseren, wordt steeds belangrijker. Het partnerschap tussen Cellro en Heidenhain is een belangrijke stap in de ontplooiing van de Industrie 4.0-ontwikkelingen.

De twee verenigen hun kennis en ervaring op het vlak van automatisering en machinebesturing. Die synergie stemt hun toekomstige oplossingen nog meer af op de specifieke input en output die essentieel is voor de overkoepelende productieketen. Dit sluit perfect aan bij de behoefte binnen de branche aan geavanceerdere, datagedreven middelen om het toekomstige productieproces te perfectioneren en voorspellen.

De Nederlandse automatiseringsontwikkelaar onderhoudt partnerschappen met tal van besturingsbouwers. Dit weerspiegelt de ambitie van Cellro om haar klanten ongecompliceerde en toekomstbestendige automatiseringsoplossingen te bieden die de machinebranche naar het volgende niveau tillen, aldus het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven