Ga naar hoofdinhoud

Cellro focust op ondersteuning tijdens AMB

Cellro zal tijdens de AMB in Stuttgart (D) zich richten op het productie-ondersteuning. Er worden oplossingen getoond voor het automatisch afbramen van producten en het automatisch in- en uitvoeren van producten.

Veel klanten van Cellro in Duitsland richten zich sterk op de bottelnecks van het productieproces door het automatiseren van deelprocessen als producthandeling, toolhandeling en ontbramen. Cellro focust zich tijdens de AMB 2012 in Stuttgart opondersteunende processen.  Zie ook de video hieronder over de samenwerking tussen Cellro en Siemens:

 

 

Kleinserie

Het automatiseren van kleinseries  wordt vaak als een probleem gezien. Voor deze automatiseringsuitdaging heeft Cellro de ‘Fixed’ geïntroduceerd. Dit is een te verplaatsen producthandlingsrobot(cel) gekenmerkt door: een beperkte oppervlakte, een groot bereik door de plaats van de robot, betaalbaar, snel inzetbaar en de cel heeft een datakoppeling naar elke draai- en/of freesbank. De ‘Fixed’ wordt geleverd inclusief opleiding en ondersteuning.

 

Gereedschapwisseling

Cellro combineert een roterende kolom als gereedschapsmagazijn in combinatie met een snelle Fanuc Robot. Hiermee krijgt de klant een universele, betaalbare oplossing op een relatief zeer klein vloeroppervlak. De ‘Toolchanger’  wisselt direct naar de spindel of indirect naar het bestaande machinemagazijn. Voor ontbramen biedt Cellro een ‘deburring cell’ aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven