Catalogus-app van Sandvik voor iPad • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Catalogus-app van Sandvik voor iPad

Sandvik Coromant komt met een gratis catalogus-app voor de iPad waarmee gereedschappen voor bewerkingstoepassingen eenvoudig te kiezen en gemakkelijk te gebruiken zijn. Deze CoroKey-app geeft adviezen voor alle materiaalklassen in staal, roestvast staal, ijzer, legeringen op nikkelbasis, superlegeringen en harde materialen.

Voor ingenieurs, programmeurs en metaalbewerkers is het nu eenvoudig om voor het boren, draaien, draadsnijden en frezen de juiste wisselplaten te vinden. De CoroKey app houdt rekening met het materiaal van het werkstuk en het type bewerking en leidt u naar de juiste soort en geometrie voor uw specifieke materiaalgroep.

 

De wisselplatengids CoroKey is gebaseerd op het principe “eenvoudig te kiezen, gemakkelijk te gebruiken” en helpt de gebruiker met deze basisinformatie bij het kiezen van de beste wisselplaat voor uw bewerking. De app werkt zowel met metrische als inch maten. Meer informatie over de CoroKey app van Sandvik Coromant is te vinden op www.sandvik.coromant.com.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven