Ga naar hoofdinhoud

CaseCreator met freesmachine van De Ridder

CaseCreator is een webshop die de mogelijkheid biedt om een eigen koffer-interieur te ontwerpen. Door gebruik te maken van het web-to-print principe kan de klant zelf uitsparingen in het schuim tekenen. Het design wordt vervolgens naar een Imes-freesmachine gestuurd die direct begint met produceren. Doordat het bedrijf gebruik maakt van de nieuwste technieken biedt CaseCreator een goede prijs/kwaliteit verhouding voor puur maatwerk.

CaseCreator werkt exclusief samen met De RidderTHO in Best, die speciaal voor CaseCreator aangepaste HSC-freesmachines levert van Imes. Het Duitse Imes levert een brede keus aan standaard- en op klantenwens aangepaste HSC-freesmachines voor een veelheid aan materialen zoals diverse freesschuimen en -kunststoffen, hout, grafiet en non-ferro metalen.


CaseCreator width =

Creëer zelf online het koffer-interieur dat past (foto: CaseCreator)

 

Passend interieur
CaseCreator heeft zowel budget- als kwaliteitskoffers in het assortiment. Ook kan een nieuw interieur voor een bestaande koffer gefreesd worden. Binnen vijf dagen na bestelling wordt een passend interieur met eventuele koffer aan huis bezorgd. Enkele toepassingen zijn producten die veilig vervoerd of goed georganiseerd moeten worden, tevens kan een product in een passend interieur professioneel worden gepresenteerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven