Carmitech toont ruim aanbod plaatbewerkingsmachines • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Carmitech toont ruim aanbod plaatbewerkingsmachines

RWT 1300-24.

Op de TechniShow toont Carmitech een aantal machines met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Binnen het ruime aanbod van ontbraammachines biedt Carmitech met de RWT breedbandschuurmachine zeer degelijke machines met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Carmitech toont, naast de RWT, die met 4 stations compleet kan afbramen, afronden én finishen in één doorgang; tevens een tafelmodel en een direct te integreren 6000 m3 waterfilterafzuiginstallatie.

Voor wie op een economisch verantwoorde manier van M5 tot M24 wil draadtappen, biedt Carmitech met de Bluetech hydraulische tapmachines een perfecte oplossing. Op haar stand zal Carmitech de voordelen van deze machine demonstreren.

7-assige kantbank

In samenwerking met commercieel partner Metall toont Carmitech een 7-assige 3m/160ton kantbank van RICO, uitgevoerd met Delem DA-69T touchscreen besturing. Een zeer compleet uitgevoerde machine met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Zetten of kanten?

Vanuit diezelfde samenwerking levert Carmitech ook het programma RAS zwenkbuigmachines. We laten u zien hoe eenvoudig u vanuit een STEP file een buigprogramma genereert. RAS biedt daarmee vooral voor het buigen van doosvormige producten een concurrerende productietechnologie.

Advies en korte lijnen

Carmitech onderscheidt zich op de markt met een programma kwaliteitsmachines, een gedegen service- en onderhoudspakket, deskundig advies en korte lijnen. Met die benadering heeft van Jeroen Carmiggelt van Carmitech inmiddels een groeiende klantenkring opgebouwd. Door samenwerking met commerciële partners, waaronder Metall, Nukon, KuMatech, Timmer en Thiel Systems kan Carmitech nagenoeg ieder facet van het plaatbewerkingsproces invullen.
Camitech is te vinden in hal 7, stand A115.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven