Cadmes Event 2012 in Mediaplaza Utrecht • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Cadmes Event 2012 in Mediaplaza Utrecht

Dit jaar organiseert Cadmes op dinsdag 30 oktober haar jaarlijkse evenement voor klanten en geïnteresseerden in het Mediaplaza van de Jaarbeurs Utrecht. Naast aandacht voor de nieuwe 2013 versie van SolidWorks, zal het accent vooral komen te liggen op de strategische en praktische aspecten van het totale proces van productidee tot markt-introductie.

In 2011 trok het Cadmes Event, dat eveneens in Utrecht werd georganiseerd, meer dan 500 deelnemers. “Vorig jaar kwam 30% van de deelnemers uit de managementlaag”, vertelt Gerbert Thelissen (general manager van Cadmes). “Die deelnemers kijken met heel andere ogen naar productontwikkeling dan een engineer die veel meer naar de praktische functionaliteit van een 3D CAD systeem kijkt.

 

Nieuw rendering tool

Daarnaast verschillen de eisen aan 3D CAD van branche tot branche en daar zullen we tijdens het komende event expliciet op inspelen, wat tot uiting zal komen in verschillende subsessies. Ook zal er een algemeen deel zijn dat voor iedereen interessant is. Zo zullen we bijvoorbeeld een nieuw rendering tool (MODO) presenteren dat niet uit de SolidWorks stal komt en de ontwikkelingen in 3D printen onder de aandacht brengen”.

 

Lees hier het complete persbericht van Cadmes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven