Cadjobs lanceert recruitmentplatform voor CAD-engineers • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Cadjobs lanceert recruitmentplatform voor CAD-engineers

Met een recruitmentplatform kan Cadjobs CAD-engineers en bedrijven actief in de maakindustrie samenbrengen

Cadjobs heeft een geheel op maat ontwikkelde versie van het recruitmentplatform voor CAD-engineers en bedrijven actief in de maakindustrie. Het platform op cadjobs.nl biedt functionaliteiten waardoor het werven van technisch personeel en/of het vinden van een droombaan in de techniek sneller kan, maar vooral nog meer aansluit op individuele talenten, competenties en ambities.

Bedrijven die technisch personeel aan willen nemen hebben meerdere mogelijkheden om de beste technici te werven. Met het platform combineert Cadjobs het persoonlijke aspect van traditionele recruitment (werven blijft een ‘people business’) met de snelheid en 24/7 beschikbaarheid (ook mobiel) van online recruitmenttools. Bedrijven kunnen hun CAD-vacatures opgeven waarna Cadjobs accountmanagers een bezoek aan het bedrijf brengen om specifieke wensen en bedrijfscultuur te bespreken.
De vacature wordt vervolgens op het platform gepubliceerd en gepromoot waarbij gebruik wordt gemaakt van visuals en tekst, logo’s van CAD-software systemen, en een voor de technische sector uniek en relevant competentie- en matchingsysteem waardoor vacature en kandidaat sneller en beter gematcht worden.
M.b.v. de searchengine kunnen bedrijven zelf op het platform kandidaten zoals CAD-tekenaars, ontwerpers, constructeurs, engineers, en consultants zoeken, bekijken en via Cadjobs uitnodigen. Op basis van technisch relevante criteria en m.b.v. tags en quicklinks kunnen zij heel snel op specifieke competenties en eigenschappen filteren. Op basis van diezelfde criteria en tags ontvangen bedrijven ook alert e-mails (de ‘attenderingservice’) met profielen van kandidaten wanneer Cadjobs recruiters deze persoonlijk gescreend en ‘goedgekeurd’ hebben.

Technici op zoek

Technici die zich inschrijven op het recruitmentplatform publiceren na een persoonlijk gesprek en in samenwerking met de Cadjobs recruiter een profiel dat online gedistribueerd en aan bedrijven getoond wordt inclusief logo’s van CAD-skills, tags, visuals van hun werk en o.b.v. het aan de technische sector gerelateerde competentie- en matchingsysteem. Ook kandidaten kunnen zich abonneren op de e-mail attenderingservice met actuele vacatures die aansluiten op hun ambities en competenties.

“Geen toeters en bellen”

Sven Boender, de ondernemer achter Cadjobs: “Het enige dat engineers op het platform willen doen is een nieuwe baan vinden, en bedrijven willen nieuwe collega’s vinden, verder niets. Die mogelijkheid bieden we nu in de meest zuivere en relevante vorm, geen toeters en bellen meer, wij matchen actuele CAD-vacatures met gescreende en beschikbare kandidaten m.b.v. zowel traditionele persoonlijke- als moderne digitale communicatiemiddelen. Daarom melden we op het Cadjobs recruitmentplatform ook “Wij werven CAD engineers. Altijd. Overal” en “CAD vacatures. Altijd. Overal” met als doel: zo efficiënt mogelijk “the right engineer on the right place”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven