Bystronic organiseert reis naar Zwitserland • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bystronic organiseert reis naar Zwitserland

Bystronic Benelux heeft besloten om ook dit jaar weer een reis naar Zwitserland te organiseren. De reis zal plaatsvinden van donderdag 19 t/m zaterdag 21 september. Tijdens deze reis zullen enkele Zwitserse klanten van Bystronic worden bezocht en de vrijdag zal in teken staan van de Competence Days op de hoofdvestiging van Bystronic in Niederönz.

Door middel van lezingen, presentaties en demonstraties wordt de deelnemers aan de reis van Bystronic geïnformeerd over de laatste stand van zaken op het gebied van laser- en waterstraalsnijden, buigen, automatisering en off–line programmeersoftware voor plaatbewerking. Specialisten staan voor vragen ter beschikking en vanzelfsprekend staat ook een fabrieksrondleiding op het programma.

 

Bystronic op Blechexpo 2011 in Stuttgart

Een grote plaatbewerkingslijn zoals door Bystronic getoond tijdens de Blechexpo 2011 in Stuttgart (foto’s: Reinold Tomberg)

 

De avonden bieden de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een goede maaltijd nader kennis te maken met uw collegae. Bystronic vraagt bij inschrijving een eigen bijdrage van euro 395,- per persoon. Hierin is nagenoeg alles inbegrepen, zoals de vlucht per privé jet, overnachtingen en ontbijt/lunch/diner. Zie ook de bijlage:

 

pdf bestand  Folder Studietour

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven