Bystronic liet snelle Byspeed 3015 zien op Techni-Show (met film) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bystronic liet snelle Byspeed 3015 zien op Techni-Show (met film)

Tijdens de Techni-Show 2006, die gehouden werd van 14 t/m 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, toonde Bystronic Benelux onder meer de snelle lasersnijmachine van het type TS Byspeed 3015. Van de Byspeed serie zijn er twee types de 3015 en de 4020. Het verschil zit in de afmetingen van het plaatmateriaal. Bij de 3015 kan plaat gesneden worden met een lengte van 3000 mm en een breedte van 1500 mm, terwijl bij de 4020 de maximale plaatafmetingen liggen bij 4000 mm en 2000 mm.

De basistechnologie van beide machines is gelijk met dezelfde hoge snijsnelheid en asversnelling tot 3g. Volgens Bystronic blijft de snijkwaliteit ook bij grotere afmetingen gewaarborgd, dankzij de Bylaser-laserbronnen met ARC-technologie waarbij de diameter van de laserbundel over het hele werkgebied constant blijft. Het vermogen van de laserbronnen is leverbaar vanaf 2,2 kW tot 5,2 kW. De aandrijving van de Byspeed machines bestaat uit de soepele en dynamische DHM-aandrijving. Andere voordelen van de Byspeed lasermachines zijn de goede toegankelijkheid naar het werkvlak en de gesloten bewerkingsruimte voor minimale emissies.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven