BUVO Castings wint Goldene Tulpe 2006 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

BUVO Castings wint Goldene Tulpe 2006

BUVO Castings uit Helmond heeft op 27 april jl. de Goldene Tulpe, de trofee voor de mooiste Nederlandse stand op de Hannover Messe, gewonnen. De trofee werd uitgereikt door Wolgang Pech, directeur van de Deutsche Messe A.G.

De internationale jury – bestaande uit afgevaardigden van de internationale vakpers en marketingspecialisten van de beursorganisatie — heeft tijdens de beursdagen alle stands op het NEVAT-collectief beoordeeld. Daarbij werd onder andere gekeken naar de communicatieve kracht van de stand als geheel en of de core-business van de exposant ook direct helder wordt. Tevens is gekeken of de stand “bezoekersvriendelijk” is. Daarnaast is beoordeeld of de stand mooi schoon en niet rommelig is. Belangrijk is bovendien de menselijke factor; neemt het standpersoneel een actieve houding aan?

Volgens de jury onderscheidde BUVO zich door de heldere communicatie, goede presentatie van hun product en actieve en vriendelijke standbemensing. Brinks Metaalbewerking uit Vriezenveen en Nijdra uit Midden Beemster kregen een eervolle vermelding.

De Goldene Tulpe is een initiatief van de Nederlandse Vereniging Algemene Toelevering (NEVAT) die met deze prijs de Nederlandse deelnemers wil stimuleren om aandacht te schenken aan de esthetiek en functionaliteit van de stands.

De Hannover Messe sloot op 28 april af. Tijdens de vijf beursdagen hebben 5175 exposanten uit 66 landen ruim 155.000 bezoekers (waarvan 30 procent uit het buitenland) aan zich voorbij zien trekken. De volgende Hannover Messe vindt plaats van 16 t.e.m. 20 april 2007. Uiteraard is NEVAT daarbij weer met een gezamenlijke inzending vertegenwoordigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven