Buisvervanging in één systeem • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Buisvervanging in één systeem

Het Amerikaanse Esco Tool heeft een Millhog-reparatiesysteem dat met name geschikt is voor buizenpanelen van biomassa waterboilers. Het systeem voor het vervangen van buizen bestaat uit een zaag- en geleidingssysteem met beveler.

Het APS-438 luchtaangedreven zaag en geleidingssysteem brengt lasnaden op het buizenpaneel aan en snijdt met een nauwkeurigheid van +/- 3 mm. De Wart Millhog beveler kan simultaan afschuinen, plaatsen en boren (beveling, facing, boring). Nadat het met een zelfcentrerend I.D. klemsysteem aan de buizen is bevestigd, is onder een hoek van 30˚ tot 37,5˚ zeer exact te werken.

Het Millhog-systeem bewerkt snel en precies (zonder toortsen, warmtebeïnvloede zone (HAZ) en slijpers) en kan ook geconfigureerd worden voor het verwijderen van membramen, om overlay op buizen aan te pakken.

Het systeem is geschikt voor buizen met een buitenmaat diameter van 19,1 mm tot 114,3 mm. De Wart beveler gebruikt TiN gecoate bladen voor het bewerken van carbon steel of hooggelegeerde buizen zondersnijvloeistof.

Het Millhog-reparatiesyteem van Esco Tool is te koop, maar ook te huur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven