Ga naar hoofdinhoud

BOZ Group winnaar Goldene Tulpe

BOZ Group uit Bergen op Zoom heeft op 11 april 2013 de Goldene Tulpe gewonnen voor de meest aansprekende stand op de Hannover Messe in het NEVAT-Collectief. Corné van Opdorp (managing director) ontving de prijs uit handen van Oliver Frese, directeur van de Hannover Messe onder toeziend oog van Frank Mollen (plaatsvervangend Chef de Poste van de Ambassade Berlijn).

Een jury heeft tijdens de beursdagen in Hannover alle deelnemende exposanten op het Nederlands collectief onder de loep genomen. Daarbij werd onder andere gekeken naar de communicatieve kracht van de boodschap, de gekozen focus en of de core-business van de exposant daarbij ook direct helder wordt. Tevens is gekeken of de stand bezoekersvriendelijk is en de standbemanning bezoekers met een proactieve houding tegemoet trad.

BOZ Group won hiermee de eerste prijs. United Springs werd tweede en Brinks Metaalbewerking werd derde.

 

Corné van Opdorp (midden) van de BOZ Group op de eerste plaats toont trots de Goldene Tulpe. Op de tweede en derde plaats respectievelijk: Joop Bökkerink (l) van United Springs BV en Peter Beernink (r) van Brinks Metaalbewerking. BOZ Group wint Goldene Tulpe

Corné van Opdorp (midden) van de BOZ Group op de eerste plaats toont de Goldene Tulpe. Op de tweede en derde plaats respectievelijk: Joop Bökkerink (l) van United Springs en Peter Beernink (r) van Brinks Metaalbewerking.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven