Bombardier werkt met Siemens aan optimalisatie productontwikkelprocessen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bombardier werkt met Siemens aan optimalisatie productontwikkelprocessen

Siemens Teamcenter.

Bombardier, fabrikant van treinen en vliegtuigen, zet het Teamcenter portfolio van Siemens in om product lifecycle management (PLM) verder te ontwikkelen en uit te breiden. Door met Siemens samen te werken wil de fabrikant zijn technische processen optimaliseren voor de ontwikkeling, productie en ondersteuning van zijn producten.

Teamcenter biedt één geïntegreerde bron van informatie en gegevens voor programma’s verspreid over mechanische, elektrische, systeem-, software- en kabeluitrustingen, voor inzicht en vindbaarheid in elke fase van het ontwikkelingsproces. Gecombineerd met de inzet van een digital twin en het afstemmen van wereldwijde processen stelt Teamcenter, eenmaal geïmplementeerd, Bombardier in staat om de kwaliteit van informatie te verbeteren binnen een geïntegreerde uitvoerstrategie.

Volledige levenscyclus

Siemens helpt fabrikanten wereldwijd met de huidige uitdaging om producten te leveren die voldoen aan technische en performance-eisen, voordelig en op tijd. Supply chains worden voortdurend aangepast om de productiviteit te optimaliseren met behoud van een zeer dynamisch en virtueel personeelsbestand. Oplossingen van Siemens PLM Software maken gebruik van de beste voorbeelden uit de industrie om luchtvaartbedrijven in staat te stellen de volledige levenscyclus van producten te beheren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven