BMO start ‘CNC Automation Talk’ • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

BMO start ‘CNC Automation Talk’

BMO Automation geeft voortaan wekelijks een demonstratie via het eigen YouTube-kanaal, om mensen te informeren over een specifiek onderwerp in CNC automatisering. Dit gebeurt elke vrijdag om 15 uur onder de titel ‘CNC Automation Talk’. Geïnteresseerden kunnen afstemmen op het kanaal en direct vragen stellen.

Bij de live demonstraties zullen diverse onderwerpen aan bod komen. Het gaat daarbij verder dan uitsluitend automatiseringen van BMO Automation. Het doel is namelijk om de informatievoorziening breder te trekken en voornamelijk te discussiëren over CNC automatisering in zijn geheel.

Wat is te automatiseren?

Daarbij kunnen allerlei onderwerpen aan bod komen, gericht op de gebruiker, zoals: Wat voor type productseries kan ik automatiseren? Welke opspanmogelijkheden zijn er? En welk type grijpers past het beste bij mijn product?

Andere onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: Hoe verloopt de communicatie tussen robot en CNC machine? Kan ik ook mijn ERP-systeem integreren in het proces? En wat voor mogelijkheden biedt Tool Lifetime Management?

Single batch – multi batch

Komende vrijdag 3 april start om 15 uur de eerste aflevering van CNC Automation Talk. Dit keer is het hoofdonderwerp: Single batch tegenover multi batch automatisering.

Geadviseerd wordt om alvast te abonneren op het kanaal. Iedere abonnee krijgt een melding als de Q&A live gaat.

De link naar het BMO Automation YouTube-kanaal is: https://www.youtube.com/c/bmoautomation-cncautomation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven