Nieuws

BMO Automation gaat Benelux-grenzen over

BMO Automation uit Nederweert gaat de internationale markt op. Daarvoor is Bert den Ouden aangetrokken. Actief de grenzen over is een logische stap voor het bedrijf dat robotlaadsystemen voor de verspanende industrie ontwikkelt. In de Benelux is het bedrijf al een aantal jaren sterk gegroeid.

Bert den Ouden (foto) is geen onbekende in de wereld van CNC automatisering, met internationale ervaring in de verspanende industrie. Bij BMO Automation gaat de international sales manager de exportgroei verdere gestalte zal geven.

‘Mooie kans’

“Nederland loopt voorop in het automatiseren van klein seriefabricage, met BMO Automation als koploper”, zegt Den Ouden. “Dat biedt (buitenlandse) bedrijven een heel mooie kans om kennis te maken met onze innovatieve automatiseringssystemen. Daarnaast wordt sterk ingezet op de verdere samenwerking met verschillende kwalitatief hoogstaande machinefabrikanten.”

‘Juiste moment’

Volgens Frank Biemans, directeur BMO Automation, is dit het juiste moment voor expansie met de automatiseringsoplossingen in high mix – high volume: “Met de komst van Bert kunnen we onze groeidoelstellingen in het buitenland gaan waarmaken. Nederland blijft echter onze thuismarkt en zal onze continue focus blijven houden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven