BLM start eigen Benelux-vestiging • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

BLM start eigen Benelux-vestiging

BLM Group gaat haar Sales & Service-organisatie versterken met een eigen dochteronderneming in de Benelux. Met BLM Group Benelux wil de organisatie haar groeiende klantenbestand in Nederland, België en Luxemburg beter kunnen bedienen.

BLM Group Benelux zal begin maart 2019 operationeel zijn. Het nieuwe kantoor komt in Veghel, waar vanuit zowel de verkoop en service als trainingen voor klanten zullen worden verzorgd. Doel is om het aanspreekpunt voor verkoop te versterken en directe servicesupport te bieden.

Servicesupport in de Benelux wordt bemand door drie nieuwe Nederlandse servicetechnici die een intensieve training hebben doorlopen bij de moederbedrijven van BLM Group in het Italiaanse Cantù en Levico.

‘Verder uitbouwen’

Het moederbedrijf wil met de nieuwe dochter haar inspanningen in Nederland, België en Luxemburg versterken. Dit om de bijna 300 geïnstalleerde lasertube-, tube-buig-, buiseindvormings- en zaagsystemen beter te kunnen onderhouden en te voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar geavanceerde productietechnologieën en hoogwaardige producten.

“Met een eigen vestiging in de Benelux bouwen we aan een sterke basis waarmee we de band met onze bestaande en toekomstige klanten verder uit kunnen bouwen”, zegt René Hazenberg die, als managing director van BLM Group Benelux, verantwoordelijk is voor de uitbouw in Nederland, België en Luxemburg.

“We zijn ervan overtuigd dat onze ervaring en decennialange aanwezigheid in de Benelux daar een sterke bijdrage aan levert.”

BLM Group

BLM Group, pionier op het gebied van buislasersnijmachines, is wereldwijd partner voor complete buisbewerking, met meer dan 2.000 Lasertube-systemen wereldwijd geïnstalleerd.

Het bedrijf is een van de marktleiders van buisbewerkingssystemen, maar heeft ook een breed scala aan oplossingen voor gecombineerd buis- en plaatlasersnijden en 3D-lasersnijsystemen voor 3D-gevormde werkstukken.

BLM Group omvat drie onafhankelijke bedrijven: BLM SPA, Adige SPA en Adige -SYS SPA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven