Biesheuvel Groep integreert Perk Technische Handelsonderneming • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Biesheuvel Groep integreert Perk Technische Handelsonderneming

Meino Noordenbos van Biesheuvel Techniek (L) en Edwin van Lieshout van Perk Technische Handelsonderneming kunnen dankzij de integratie de klant een nog completer pakket aanbieden

Biesheuvel Groep breidt haar activiteiten uit in MRO (Maintenance, repair and operations), lastechniek en op maat gemaakte producten van staal en aluminium buizen door integratie van Perk Technische Handelsonderneming.

Perk Technische Handelsonderneming versterkt Biesheuvel Groep met kennis op MRO, Lastechniek en Staal. Perk Technische Handelsonderneming is een moderne technische totaalaanbieder van hoogwaardige industriële producten en diensten voor gerenommeerde klanten in regio Noord-Holland.

Completer pakket

Edwin van Lieshout, algemeen directeur Perk Technische Handelsonderneming, en Meino Noordenbos, algemeen directeur Biesheuvel Techniek, melden: “De teams van Biesheuvel Techniek en Perk Technische Handelsonderneming zijn dagelijks bezig met dezelfde wijze van industriële klantbediening. Onze productassortimenten passen op elkaar en wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten daar een groot voordeel van zullen krijgen. We spelen Europees met een sterke focus op de lokale Noord-Hollandse regionale band. De markt is gefragmenteerd en behoeft top beschikbaarheid van een breed aanbod. Concurrentie wordt meer globaal, ook voor de technische dienst/machinebouw en constructiebedrijven. Onze klanten verwachten van een industrieel distributeur technische consultatie op het kennisniveau van een A-merk fabrikant. Door het combineren van kennis en ervaring kan Biesheuvel Groep met de integratie van Perk Technische Handelsonderneming de klant een nog completer pakket aanbieden als totaalleverancier van hoogwaardige materialen, gereedschappen en machines.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven