Bieringa nieuwe directeur Aluminium Centrum • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bieringa nieuwe directeur Aluminium Centrum

Catharina Bieringa is benoemd tot nieuwe directeur van het Aluminium Centrum. Hiermee volgt zij Johan van de Graaf op, die na ruim anderhalf jaar commercieel directeur bij Nedal wordt. Zij gaat deze interim functie naast haar huidige werk binnen de Bayards Groep uitoefenen.

Bieringa was in het recente verleden werkzaam in verschillende commerciële functies in de bouw- en vastgoedwereld. Tot vorig jaar vervulde zij binnen ondernemersorganisatie VNO-NCW de rol van Regiomanager en Business Development Manager VNO-NCW West – regio Rotterdam. Momenteel is zij binnen de Bayards Groep mede verantwoordelijk voor Bayards Build, gericht op de Bouw en Infra.

Nieuwe weg

Met haar werkervaring, grote netwerk en kennis van de toepassingen van aluminium ziet het Aluminium Centrum in Bieringa de juiste persoon om het centrum verder op de kaart te zetten.

“Tevens zien wij deze wisseling van de wacht als een geschikt moment om met het Aluminium Centrum een nieuwe weg in te slaan. Hierbij zal, nog meer dan in het verleden, de aandacht uitgaan naar werkzaamheden voor en met de leden, zoals belangenbehartiging en lobby”, aldus het Aluminium Centrum

“Kracht ontstaat door samenwerking, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik het Aluminium Centrum samen met het bestuur, de leden en Koninklijke Metaalunie naar een hoger niveau kan tillen”, stelt Bieringa over haar nieuwe rol. Zij kijkt dan ook erg uit naar deze nieuwe uitdaging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven