Ga naar hoofdinhoud

Bezoekers Industriële Week optimistisch

De aanmeldingen voor bezoek aan de Industriële Week lopen voor op de vorige editie. De bezoekers zijn optimistisch over de economie, 86% verwacht dat deze het komende half jaar verder aantrekt.

Het zijn enkele van de positieve bevindingen uit een marktonderzoek door beursorganisatie VNU Exhibitions onder eerdere bezoekers van de Industriële Week.

 

Industriële Week

De Industriële Week is een samenvoeging van de vier vakbeurzen Aandrijftechniek, Industrial Processing, Industry & Automation en Macropak. Het evenement vindt plaats van 5 tot en met 8 oktober 2010 in de Jaarbeurs Utrecht (foto’s: AT-Aandrijftechniek).

 

Optimisme

Het optimisme over de marktontwikkeling van komend jaar komt tot uiting in de verwachting van 86% van de bezoekers dat de economie verder zal aantrekken en dat de helft van de ondervraagden alweer met investeringsplannen rondloopt. Gevraagd naar de mogelijkheden om kostenefficiënter te werken kiest 53% voor de verdere optimalisatie van de productie en 25% voor verdere automatisering.

 

Fit for the Future

Het hoofdthema van de Industriële Week ‘Fit for the Future’ is goed gekozen, vindt 60% van de geënquêteerden. Zij voelen zich sterk tot dit thema aangetrokken. Velen herkennen zich bovendien in één of meer van de vijf actuele subthema’s: Innovatie (37%), Energie (34%), Veiligheid (18%), Milieu (14%) en Partnership (10%).

 

(bron: VNU Exhibitions)

 

De video’s hieronder laten wat exposanten van de Industriële Week aan het woord:

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven