Beste editie Precisiebeurs ooit • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Beste editie Precisiebeurs ooit

De afgelopen Precisiebeurs, die gehouden werd op 30 november en 1 december in het NH Koningshof in Veldhoven, was de beste editie ooit. Seminar manager Hans Houdijk: “Met 225 exposanten was de beurs compleet volgeboekt”.

Op de eerste dag kwamen er 1500 bezoekers naar de Precisiebeurs in Veldhoven, op de tweede dag was het nog drukker met 1700 bezoekers. Hiermee komt het totaal op 3200 bezoekers te liggen. Vorig jaar kwamen er maar 2200 bezoekers naar Veldhoven, maar dit was mede te danken aan het slechte winterweer. In totaal waren er 225 exposanten verdeel over 200 stands. De exposanten hadden ruim 800 personen als standbemanning meegenomen.

 

Werkstuk AAE op Precisiebeurs 2011

Dit fraaie werkstuk van roestvast staal is gemaakt door het bedrijf AAE in Helmond (foto’s: Paul Quaedvlieg, voor meer foto’s van de Precisiebeurs zie onze digitale fotoreportage)

 

De bezoekers kwamen niet alleen voor de beurs. Tijdens het congres waren er verdeeld over de twee dagen 48 lezingen te bezoeken. Onderwerpen als microbewerking, motion control, meten, actuatoren en engineering passeerden de revue. De Precisiebeurs wordt jaarlijks georganiseerd door het Mikrocentrum. De beurs is het high-tech ontmoetingcentrum voor technici werkzaam in de diverse industrieën die op de millimeter en nanometer werken. Veel metaalbedrijven uit Brabant en omgeving die onder meer leveren aan ASML, Philips en andere high-tech bedrijven gaven acte de présence in Veldhoven. Metaal Magazine zag diverse knappe stukjes metaalbewerking die op vijfassige machines zijn gemaakt.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven