Bespaar tijd met Garant Setting Bench • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bespaar tijd met Garant Setting Bench

Door meetwaarden in te stellen vóór begonnen wordt met werken, is aanmerkelijk minder kostbare tijd nodig. Dat zegt Hoffmann Group. Met de Garant Setting Bench kan zeker 85% aan tijd worden bespaard, vergeleken met conventionele eindmaten. Ook is het instelapparaat precies, eenvoudig in gebruik en geschikt voor diverse meetgereedschappen.

De Garant Setting Bench SB1 is een horizontaal instelapparaat voor het instellen van meetmiddelen. Het biedt maximale precisie tot op de micrometer, door een massieve granieten basis en zeer nauwkeurige geleiders.

De uiterst precieze motorbesturing regelt de ingestelde standaardwaarden, zelfs wanneer verschillende meetkrachten in realtime worden ingevoerd, aldus Hoffmann.

Snelle en eenvoudige kalibratie

Dit instelapparaat maakt een snelle en eenvoudige kalibratie mogelijk van uiteenlopende meetgereedschappen, in de meetbereiken 300 mm, 600 mm en 1000 mm.

Diverse adapters zorgen ervoor dat snel kan worden aangepast aan de verschillende meetgereedschappen. Wanneer de waarde is ingevoerd, positioneert de beweegbare slede zich automatisch.

De Garant Setting Bench SB1 is geschikt voor het instellen van binnen- en buitenmeetapparaten, zoals schuifmaten, universeel meetgereedschap, beugelschroefmaten, binnen-sneltasters en precisie-binnen-fijnmeetgereedschap.

De instelgegevens worden digitaal opgeslagen en zijn te allen tijde weer oproepbaar en te herhalen. Het apparaat heeft ook een geïntegreerde tolerantiecalculator, en als optie zijn ook favorieten te bewaren.

Robuust, voor dagelijks gebruik

Het robuuste instelapparaat heeft een touchscreen met groot bedieningspaneel en is ontworpen voor dagelijks gebruik in de productie, assemblage en werkplaats.

Korte terugverdientijd

De Garant Setting Bench SB1 heeft zichzelf, volgens Hoffman Group, al na ongeveer 6.400 metingen terugverdiend, in vergelijking tot de conventionele methode. De tijdwinst ten opzichte van conventionele meettechniek bedraagt, aldus het bedrijf, maar liefst 85%.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven