Berlo nieuwe CEO 247TailorSteel • Metaal Magazine
Nieuws

Berlo nieuwe CEO 247TailorSteel

1

Carl Berlo wordt vanaf 1 januari 2021 de nieuwe CEO van 247TailorSteel. De Raad van Commissarissen heeft dit bekendgemaakt. Berlo is afkomstig van Atag Heating waar hij de afgelopen 15 jaar CEO was.

“Met zijn technische opleiding, commerciële achtergrond gecombineerd met leidinggevende ervaring in het bouwen van een succesvolle internationaal opererende onderneming heeft Carl bewezen vaardigheden om de gewenste groei van 247TailorSteel te realiseren”, stelt 247TailorSteel.

“Het is onze overtuiging dat Carl, met zijn ervaring en kennis, een wezenlijke bijdrage gaat leveren aan winstgevende groei in de komende jaren.”

Hij volgt Paul Schipper op, die zo’n 1,5 jaar CEO is geweest. Schipper heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij een ander bedrijf.

‘Snijvlak technologie-commercie’

Berlo is meer dan 25 jaar actief in de internationale commerciële sector. “Ik ken 247TailorSteel als een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie die opereert op het snijvlak van technologie en commercie”, zegt hij.

“Ook de metaalmarkt heeft in de laatste jaren een enorme verandering doorgemaakt waarin digitalisatie en automatisering een belangrijke rol spelen”, aldus Berlo.

“Ik ben blij dat ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met een enthousiast team de volgende groeifase te gaan realiseren.”

‘Sterke groeiambities’

247TailorSteel heeft op dit moment een machinepark van 37 lasersnijmachines en 20 kantbanken op een totale productieoppervlakte van 36.000 m².

In 2021 zal de groei met name in het Duitse Hilden plaatsvinden. De vestiging Hilden is in september 2020 opgeleverd en wordt verder uitgebreid.

Derde vestiging en uitbreiding België

247TailorSteel heeft plannen voor een derde Duitse vestiging tussen Stuttgart en München. Deze moet eind 2022 operationeel zijn. Ook in België gaat het bedrijf zijn verkoopactiviteiten flink uitbreiden.

247TailorSteel sluit ‘coronajaar’ 2020 af met een groei van 5 à 10% ten opzichte van 2019. Gezien de huidige situatie noemt het bedrijf dit een mooi resultaat.

Warehouse management systeem

“In het komende jaar willen we de jaarlijkse omzetgroei van 30% weer doorzetten”, aldus Berlo. “We gaan veel in IT investeren en de doorontwikkeling van het Sophia-portaal zal een centrale rol spelen. Zo willen we klanten nog meer gemak bieden. “

Verder wordt de digitalisering van de eigen processen verder doorgevoerd. Berlo: “Met name op het gebied van de interne logistiek zullen stappen worden gezet met een warehouse management systeem.”

1 reactie op “Berlo nieuwe CEO 247TailorSteel

  1. A.Jansen schreef:

    Graag wil ik dhr.Carl van Berlo feliciteren met zijn nieuwe functie van CEO bij 24/7 Tailorsteel en spreek ik de hoop uit dat het gaat lukken om met dezelfde visie de succesformule, die dhr. Carel van Sorgen in 2007 ingezet heeft , te werk te gaan . Als een van de eerste klanten van 24/7 hoop ik ook dat de prettige, correcte en snelle manier van samenwerking onverandert blijft bestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven