Ben-NC agent voor Greenock • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ben-NC agent voor Greenock

Met ingang van medio juni zijn Ben-NC en Greenock CAD Service een samenwerking aangegaan, waarbij Ben-NC, vanuit haar divisie ‘CAD-CAM Solutions’, agent is geworden van Greenock CAD Service, dat op haar beurt reseller is van het CAD/CAM-systeem Visi in de Benelux.

De Visi- toepassing is ontwikkeld door Vero Software op basis van de Parasolid kernel. Het resultaat is een krachtige, geïntegreerde CAD/CAM-oplossing met een hybride solid/surface modeller en een efficiënte CAM-applicatie voor twee- tot en met vijfassig simultaan frezen. Visi is modulair opgebouwd.

 

Ben-NC 

Binnen de organisatie van Ben-NC Technische Dienstverlening, gevestigd in Vorden, worden verschillende disciplines samengebracht: ervaring in verspaning en matrijzenbouw (specialisatie in matrijzen t.b.v. de rubberindustrie) en ruim twintig jaar ervaring in modelleren en programmeren met behulp van CAD/CAM-software. 

 

Greenock

Greenock CAD Service uit Ede levert software en hardware van merken zoals Autodesk, DP Technology (Esprit), Vero software (Visi), Datos (WinTool), Microsoft en Hewlett-Packard. Greenock CAD Service adviseert en implementeert ossingen voor CAD- en CAM-systemen . 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven