Bemet: sneller en beter met geïntegreerde aanpak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bemet: sneller en beter met geïntegreerde aanpak

Tijdens de Demoweek toont Bemet hoe haar ERP-systeem, Plan de Campagne, het CAD/CAM-systeem TopSolid en APM samen te voegen zijn in totaaloplossingen voor de maakindustrie. (foto: Bemet)

Sneller leveren, een hogere kwaliteit en minder uitval. Die trends wil Bemet International in de dagelijkse praktijk én tijdens de Demoweek invullen voor klanten. De insteek is daarbij de levering van totaaloplossingen.

De tijd van deeloplossingen behoort tot het verleden; CAD/CAM-pakket, ERP-pakket en de bijbehorend benodigde gereedschappen vallen bij Bemet International samen zodat productiebedrijven sneller en beter hun proces kunnen optimaliseren. Hiertoe toont het bedrijf tijdens de Demoweek hoe haar  ERP-systeem, Plan de Campagne, het CAD/CAM-systeem TopSolid en APM (Advanced Production Managementsystem) samen te voegen zijn in totaaloplossingen voor de maakindustrie.
Door machines, producten en softwaresystemen op deze manier met elkaar te laten communiceren,  vindt er een snelle uitwisseling van gegevens plaats, zowel intern als naar toeleveranciers of klanten. Levertijden worden zo verkort, foutmarges beperkt, voorraadbeheer beter gestructureerd en klanten sneller bediend. En daar draait het om: het optimaliseren van de hele keten en het naar een hoger niveau tillen van de productie. Smart Industry, een belangrijk thema tijdens de Demoweek, is Bemet International daarmee op het lijf geschreven. Dat zal ook tijdens de demodagen worden getoond waarbij voor de bezoeker zoveel mogelijk wordt gezocht naar interactieve beleving.

Geïnteresseerd? Bezoek Bemet International dan tijdens de Demoweek van 28 t/m 31 maart aan de Fokkerstraat 31 in Veenendaal. Aanmelden via www.demoweek.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven