Belgische leveranciers starten overleg • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Belgische leveranciers starten overleg

Om de metaalbewerkende sector in België klaar te stomen voor de volgende decennia hebben een aantal Belgische leveranciers van machines, gereedschappen en technologie voor metaalbewerking een gezamenlijk overlegplatform opgericht.

Agoria en een groep van veertien bedrijven gaan samenwerken in een Belgisch overlegplatform: Metal-Alliance.be. Het betreft leveranciers van machines, gereedschappen en technologie voor plaatbewerking, verspaning, oppervlaktebehandeling en lassen. Het gaat om de bedrijven Siemens, van Waasdijk, SGM Technology, Gima Machines, Fanuc Robotics, De Tollenaere, VAC Machines, Seco Tools, Prima Finn-Power, Germond, Iscar, Heidenhain, Talas, DMG en SKS Machines.

 

belgië

Van links naar rechts : Peter Perremans (Agoria), Michel Closet (van Waasdijk – SGM Technology), Thierry Van Eeckhout (Siemens) (foto: Agoria)

 

Versterking en PR

Metal-Alliance.be wil de belangen van de metaalbewerkende bedrijven in België en hun leveranciers ondersteunen, met het oog op het behoud en de versterking van hun gezamenlijke internationale slagkracht. Het platform zal o.a. een basis vormen voor overleg en gezamenlijke PR- en andere activiteiten die de uitstraling moeten vergroten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven