Nieuws

Bedieningspaneel voor op zwenkarm

B&R biedt dunne Power Panel bedieningspanelen voor montage op een zwenkarm aan. De compacte schermen, in breedbeeldformaat van 5,0″ tot en met 21,5″ met IP67-bescherming, zijn geschikt voor gebruik op een machine. De Power Panel T50 Field schermen beschikken over een geïntegreerde-webbrowser, waardoor deze onder meer toepasbaar zijn voor het weergeven van web-based HMI-toepassingen met behulp van mapp View.

De schermen, met afhankelijk van hun diagonaalgrootte een diepte van 16,5 of 26,0 mm, zijn ontworpen voor montage op een zwenkarm. Hierdoor zijn ze makkelijk in de voorkeurspositie van de bediener te zetten. De Power Panels zijn te installeren door middel van een Vesa-montagebeugel. De FT50-schermen beschikken over een Power over Ethernet (PoE) aansluiting, waardoor er slechts één enkele kabel nodig is voor zowel stroom als netwerkcommunicatie.

Eenvoudige bediening

Power Panels zijn gemakkelijk te configureren en vormen, aldus het bedrijf, een perfecte aanvulling op een high-end machineontwerp. “De multi-touch technologie maakt het mogelijk om veelgebruikte gebaren zoals swipen en zoomen te integreren voor intuïtieve, duidelijk gestructureerde invoermogelijkheden. Het capacitieve touchscreen reageert nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs wanneer de bediener dikke leren handschoenen draagt.”

Informatie op juiste moment

Met een Power Panel FT50 met webbased mapp View HMI-toepassing hebben operators volgens B&R toegang tot de informatie, waar en wanneer het nodig is. “Mapp View zorgt ervoor dat automatiseringsengineers eenvoudig te gebruiken HMI-oplossingen kunnen maken, zonder dat enige kennis van HTML5, CSS of JavaScript-programmering nodig is.”

Automatiseringsbedrijf B&R, met het hoofdkantoor in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld, maakt sinds juli 2017 onderdeel uit van de ABB Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven