Bavius met VR op de EMO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bavius met VR op de EMO

Vijfassige bewerkingscentra van bavius zijn geschikt voor de productie van structurele onderdelen in de ruimtevaart die productiviteit en precisie vereisen. Bavius technologie toont op de EMO haar nieuwste ontwikkelingen met Powerwall virtual reality-technologie

Het gaat volgens het bedrijf om oplossingen voor snelle, zeer flexibele, betrouwbare en veilige processen om hoogwaardige structurele componenten te produceren. 

Eigen freeskop

Continue productontwikkeling resulteert in machinemodellen zoals de nieuwe HBZ CompactCell 600/100 en een nieuwe, zelfontwikkelde freeskop.

Het bedrijf heeft diverse toonaangevende fabrikanten in de wereldwijde ruimtevaartindustrie als klant. “We kijken optimistisch naar de toekomst”, vertelt Armin Walther, CEO van bavius ​​technologie.

“Ons goed opgeleid en ervaren team is toegewijd aan onze klanten. Het ontwikkelt voortdurend nieuwe oplossingen en biedt betrouwbare ondersteuning van bestaande installaties.”

Bavius ​​technologie (voorheen Handtmann A-Punkt Automation en in Nederland vertegenwoordigd door Dymato) visualiseert op de EMO de nieuwste ontwikkelingen met de nieuwste Powerwall VR-technologie, in hal 12, stand D77.

Lees ook: Dossier EMO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven