Baumüller en SKF samen in spilonderhoud • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Baumüller en SKF samen in spilonderhoud

De reparatieafdeling van Baumüller en de spilservicedienst van SKF hebben begin augustus hun krachten gebundeld tot een onderhoudsteam voor spindelservice. Beide partijen gaan in de toekomst gezamenlijk dienstverlening voor complete gereedschapswerktuigen. Ook wordt uitbreiding van de samenwerking op andere gebieden gepland.

Slijtage van machinespillen kan leiden tot een slechte productiekwaliteit of zelfs tot stilstand van de machine. Alleen assen repareren is niet voldoende. Om de volledige capaciteit te realiseren, moet de gehele machine in goede staat zijn en optimaal afgestemd op de gereviseerde spindel. Om dit te realiseren hebben de twee serviceafdelingen hun kerncompetenties gebundeld in een complete reeks van dienstverlening. Op deze manier willen ze klanten aan een optimale kwaliteit van hun productie helpen.

 

One-stop

Door de expertise van SKF te integreren in het eigen portfolio verwacht Baumüller in de toekomst werktuigmachines op uitgebreide schaal te kunnen onderhouden. Het huis biedt daarmee een one-stop service vanaf het onderhoud van elektromotoren, aandrijvingen, elektronica en besturingen tot en met het optimaliseren van de as. Het gezamenlijke doel van beide partijen is een hogere beschikbaarheid bij de klanten.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven