Bandrichtmachines Strega bij F.Hoffmann • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bandrichtmachines Strega bij F.Hoffmann

F. Hoffmann B.V. te Zwijndrecht brengt sinds kort een nieuwe lijn bandrichtmachines van het Sloveense bedrijf Strega op de markt. De nieuwe Strega machines vormen een compleet programma bandrichtmachines, die in standaard uitvoering geschikt zijn voor band met een breedte van 100 mm tot 1.000 mm en een dikte van 0,25 mm tot 6,5 mm.

Machines voor grotere bandbreedten worden op aanvraag geleverd. Afhankelijk van het type machine en de diameter van de rollen bedraagt het aantal richtrollen 7 tot 13. De bandrichtmachines zijn verder uitgevoerd met instelbare bandgeleiding. De richtrollen worden ingesteld door middel van een spindel.

 

Hoffmann Strega

De Strega bandrichtmachines zijn leverbaar met diverse bandlusregelingen en instellingen (foto’s: F. Hoffmann) 

 

De machines zijn voorzien van bandinvoer- en banduitvoerrollen. De richtrolverstelling wordt separaat dan wel door middel van blokverstelling gerealiseerd. Behalve bandrichtmachines produceert en levert de Sloveense machineproducent een groot assortiment op- en afwikkelhaspels en rollenaanvoerapparaten.

F. Hoffmann B.V. voert een veelzijdig en veelomvattend programma speciaalmachines en gereedschappen ten behoeve van spaanloze plaatbewerking.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven