Baas en Braam: ''TechniShow is EMO van Benelux'' • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Baas en Braam: ”TechniShow is EMO van Benelux”

Chantal Baas en Gert Jan Braam bij een lasinstallatie van Visser Las/Snijtechniek in Woerden: ‘’De Nederlandse maakindustrie is hightech én efficient’’ (foto: Koos Groenewold)

Aan nieuwe initiatieven geen gebrek op de TechniShow die in het voorjaar van 2016 de hallen van de Jaarbeurs opluistert. 400 exposanten uit de maakindustrie zullen de bezoekers fascineren en antwoord geven op complexe vragen. Uitgevoerd door de beursorganisatie Jaarbeurs in opdracht van branchevereniging FPT-Vimag.

De Nederlandse maakindustrie zit weer in de lift en dat merkt de organisatie van de TechniShow. Van het geplande vloeroppervlak voor de TechniShow 2016, 15 -18 maart in Utrecht in de Jaarbeurs in Utrecht, is al 90 procent vergeven terwijl het nog een klein half jaar duurt voordat deze beurs van start gaat.  ‘’De EMO van de Benelux’’, karakteriseert Chantal Baas de beurs. Baas is directeur van FPT-Vimag onder wiens hoede de TechniShow valt. Gert Jan Braam van de Jaarbeurs is ook heel content. “Alle nieuwe machines die twee weken daarvoor nog in Duitsland staan, komen vervolgens naar Utrecht.” Vergeten is het crisisjaar 2010 toen een kwart van het oppervlak niet benut werd. “We hebben nu meer bedrijven met soms kleinere stands”, vertelt Baas. Wat de beurs aantrekkelijk maakt, is de presentatie van de 400 exposanten die alles uit de kast halen om de interesse van de bezoekers te wekken. “Alles draait, spint en doet”, aldus Baas.

In het komend nummer van Metaal Magazine geven Chantal Baas en Gert Jan Braam in een interview meer informatie over de Techni-Show 2016.

Eén reactie op “Baas en Braam: ”TechniShow is EMO van Benelux”

  • Danny van Rij

    Lichtelijk overdreven; ‘’De EMO van de Benelux’”.
    Daar waar op e EMO alle fabrikanten van naam zich presenteren zijn het op de TechniShow de vertegenwoordigingen en handelshuizen in die zich, wellicht met een selectie van hun fabrikaten, presenteren. TechniShow is een relatiebeurs waar zoveel moglijk “draait. spint en doet”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven