AWL-Techniek neemt ICS Robotics and Automation over • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

AWL-Techniek neemt ICS Robotics and Automation over

Pieter-Matthijs Fegel (AWL-Techniek), Beverly Templeman en Martin Templeman (ICS) bij de ondertekening (v.l.n.r.).

AWL-Techniek heeft ICS Robotics and Automation Ltd (robotlassen en -automatisering) in het Verenigd Koninkrijk overgenomen. Het bedrijf heeft 100 procent van de aandelen van ICS gekocht. Daarmee breidt AWL het portfolio uit naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

ICS Robotics and Automation Ltd blijft onder eigen naam en met het huidige managementteam opereren. Het bedrijf is sinds 1989 actief in robotlassen en -automatisering in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De klanten van ICS komen uit diverse industrieën, waaronder de automotive-industrie, landbouwindustrie en uit de medische- en algemene productie. “In hun slimme machineontwerpen zien wij een overeenkomst met AWL. ICS is voortdurend op zoek naar machinefunctionaliteiten die de beste waarde voor hun klanten oplevert”, aldus Brand van ’t Hof, CEO van AWL.

Onafhankelijk

ICS gaat verder als een onafhankelijke entiteit binnen AWL. Het bedrijf behoudt de eigen naam, aanpak en marktpositie. Wel zal de samenwerking met AWL worden opgebouwd om de klanten van beide bedrijven ‘nog betere oplossingen te bieden’.

AWL-Techniek uit Harderwijk is leverancier van lasmachines voor onder meer de automotive-industrie en voor special projects (in de bouw, opslag, behuizingen en industriële verpakkingen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven