AWL ontwikkelt lascellen complexe producten • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

AWL ontwikkelt lascellen complexe producten

AWL heeft een lijn van lascellen ontwikkeld die geschikt zijn voor het produceren van grote aantallen en complexe productieopdrachten. Binnen de Advanced lijn, is de Basic Arc lascel één van de meest gebruikte cellen. De cel zorgt voor een hoge inschakelduur en dat levert een hoog productierendement op.

De lascel is uitgerust met een indextafel waarop twee mallen gemonteerd kunnen worden. In de cel zijn twee robots geplaatst, met de mogelijkheid voor een derde robot.

 

Basic Arc XL

De Basic Arc is ontwikkeld op basis van bewezen technologieën. De geïntegreerde modules staan op zichzelf en zijn van grote toegevoegde waarde bij de productie van diverse producten, zoals autostoelen, autodeuren, halffabricaten en andere onderdelen. De gehele cel vormt één veilige zone. Het is mogelijk om meerdere cellen bij elkaar plaats om zo een complete productielijn te vormen.

 

AWL voegde onlangs een nieuwe aanwinst toe aan de Advance lijn; de Basic Arc XL. Hoewel de Basic Arc al bewezen had een geweldige oplossing te bieden voor 80% van de markt, werd het gebrek aan ruimte in de cel bij grote producten steeds vaker als een probleem ervaren. Met de nieuwe Basic Arc XL zijn de mallen groter en hebben een afmeting van Æ1500 x 2500mm. Omdat de mallen kunnen draaien op de indextafel, biedt de Basic Arc XL voldoende reikwijdte en ergonomische voordelen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven