Ga naar hoofdinhoud

Award van ABB voor AWL-Techniek

Tijdens het meest recente ABB Robotics Partner Seminar in Zweden heeft AWL-Techniek uit Harderwijk de award gekregen voor ‘Best Achievement in long term partnership and business development in Welding solution’. Uit handen van Per Vegard Nerseth, directeur ABB Robotics ontving Brand van ’t Hof, technisch directeur van AWL deze waardering voor de jarenlange nauwe samenwerking op het gebied van robotlassen

Even daarvoor had Van ’t Hof voor het internationale gezelschap al een presentatie gegeven over de meest recente ontwikkelingen van AWL op het gebied van laserlassen en de samenwerking met ABB hieromtrent. Laserlassen vergt met betrekking tot ‘motion performance’ een hoge mate van nauwkeurigheid en stabiliteit. AWL en ABB hebben hiervoor samen verschillende R&D-activiteiten ontwikkeld om specifiek voor laserlassen de juiste prestaties te halen.

 

Uit width =

Uit handen van Per Vegard Nerseth, directeur ABB Robotics ontving Brand van ’t Hof (links), technisch directeur van AWL de Award (foto: AWL-Techniek). De video hieronder vertelt meer over AWL-Techniek:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven