Nieuws
Belangstelling voor de Cellro Xcelerate X20 Collet Exchange tijdens de Demoweek (foto: Metaal Magazine).

Cellro uit Veenendaal hoeft geïnteresseerden inmiddels niet meer uit te leggen wat automatisering bij een verspanend bedrijf doet. “Nu komen ze juist met een lijstje met vragen en wensen. Dat is alleen maar goed”, zei Elise de Koning van Cellro tijdens de Demoweek.

Fabrikanten van bewerkingscentra weten Cellro ook steeds beter te vinden voor koppelingen, vertelt ze. “Het is mooi dat ze bij ons komen. Dat is toch een compliment.” Er lopen gesprekken met diverse fabrikanten.

Cellro timmert aan de weg met compacte automatiseringssystemen die bewerkingsmachines optimaler laten draaien, door onbemand produceren in diverse wisselende series mogelijk te maken. “Wij verkopen flexibiliteit.”

Modulair

“Wij bieden automatiseringsoplossingen vanuit onze software, functioneel en intuïtief”, stelt ze. “Het is het meest flexibele, want uitbreidbare systeem. Met deze modulariteit kunnen klanten snel inspelen op ontwikkelingen in de toekomst.” Andere, dedicated systemen van concurrenten zijn volgens haar vooral bedoeld voor dit moment en houden minder rekening met de situatie over 2 jaar.

Flexibiliteit

Elevate, die tijdens de AMB in Stuttgart vorig jaar september werd geïntroduceerd, loopt goed. De eerste was al voor de beurs verkocht aan Imminkhuizen. Inmiddels zijn er 8 verkocht, vooral in het buitenland.

EMO

Komen er nog innovaties op weg naar de EMO? Zeker, aldus De Koning. “We ontwikkelen continu door met nieuwe opties op de bestaande producten en verwachten ook een nieuwe verschijningsvorm toe te voegen binnen de bestaande productreeks.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven