Nieuws

‘Automatisering en procesbeheersing’

Machineleverancier Dormac CNC Solutions houdt samen met partners voor procesoptimalisatie, automatiserings-, opspannings- en gereedschapsoplossingen het jaarlijkse Open Huis. Automatisering en procesbeheersing vormen daarbij de belangrijkste thema’s.

In De Goorn worden een groot aantal productiesystemen getoond waarmee verspanende bedrijven de productie-efficiëntie vergaand kunnen verhogen.

Naast een groot aantal machines voor draai- en freesbewerkingen toont Dormac diverse automatiseringsoplossingen gebaseerd op productbelading met cobots, industriële robots en portaallaadsystemen. Bedrijven kunnen daarmee ook de niet-werkbare uren benutten en uiteindelijk hun productierendement fors verhogen.

Betrouwbaarheid proces

Het succes van automatisering hangt sterk samen met de betrouwbaarheid van het proces. Om procesverstoring te voorkomen biedt Dormac effectieve oplossingen met inzet van hogedruksystemen, spanen-, olienevel- en vloeistoffiltratie, koelinstallaties en olieafscheiders. Alle systemen zullen tijdens het Open Huis staan opgesteld.

Aanvullend op de verspanende technologieën toont Dormac 3D-metaalprinten. Zo staat onder meer een 3D-printsysteem van InssTek opgesteld, die zowel inzetbaar is voor het cladden op bestaande werkstukken als voor het opbouwen van nieuwe werkstukken.

Het Open Huis is op donderdag 22 en vrijdag 23 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven