Nieuws

Autodesk is door Fortune magazine genoemd als een van de '100 Best Companies to Work For'. In deze top-honderd staat het bedrijf op de 81ste plaats en in de lijst van kleine bedrijven op de 24ste plaats. Autodesk biedt werknemers een innovatieve omgeving waarbinnen nieuwe ideeën floreren. Bovendien blijft de bedrijfsethiek niet slechts beperkt tot mooie woorden. De bedrijfscultuur van Autodesk is te omschrijven met de woorden respect, teamwerk, flexibiliteit en lef.

“We zijn er trots op dat Fortune magazine Autodesk noemt in zijn lijst met honderd beste werkgevers”, zegt Carol Bartz, voorzitter en CEO van Autodesk. “Onze medewerkers zijn de basis voor ons succes. Daarom willen we ze een omgeving bieden die hen inspireert en waarin zij hun werk met passie kunnen doen.”

Autodesk biedt een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aandelenplan, stockopties en bonussen. Daarnaast biedt het bedrijf medewerkers de mogelijkheid tot een betaalde sabbatical van zes weken, hulp bij adoptie, flexibele arbeidsvoorwaarden en een uitstekende ziektekostenverzekering.

De keuze van bedrijven voor zijn top-honderd baseert Fortune op twee aspecten: een evaluatie van het beleid en de cultuur en het oordeel van medewerkers.

Autodesk werd opgericht in 1982 en is de belangrijkste leverancier van software voor technisch ontwerpen en digitale content. Autodesk biedt oplossingen voor professionals in architectonisch ontwerpen, geografische informatiesystemen (GIS), werktuigbouwkundig ontwerpen, digitale media en mobiele datadiensten. Door vooruitstrevende producten en diensten aan te bieden, kunnen klanten van Autodesk hun digitale gegevens optimaal creëren, beheren en gebruiken gedurende de looptijd van een project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven