AMT draaifreest met Mazak Integrex i400S • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

AMT draaifreest met Mazak Integrex i400S

Directeur Paul Weytens: . “Je moet als toeleverancier steeds sneller en efficiënter produceren” (foto: Jan Oonk)

Met de aanschaf van het Integrex i400S draaifreescentrum van machinebouwer Yamazaki Mazak kiest AMT Group in Etten-Leur voor een eigentijdse bewerkingstchniek: draaifrezen.  “Als je gaat investeren kun je het beter meteen goed doen, zodat je optimaal bent voorbereid op de toekomst”, aldus Paul Weytens, samen met broer Marc directeur-eigenaar van AMT Group.

Het nieuwe Mazak Integrex i400S draaifreescentrum is een forse sprong voorwaarts. “Waar vroeger vaak vijf of zes opspanningen nodig waren om een onderdeel volledig te bewerken, daar rolt het product nu in één opspanning van de machine, afgebraamd en wel.” Mede dankzij de subspil waarover de Integrex i400S beschikt, zodat de producten ook aan de zesde zijde bewerkt kunnen worden. Een door RoboJob geplaatste Fanuc robot zorgt daarbij voor de handling van de producten, bekijk hieronder een video van de Integrex i400S:

In een komend nummer van Metaal Magazine meer informatie over de nieuwe Integrex van AMT. Als u dat niet wilt missen,  neem dan nu een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven