AMB 2010 boekt records! • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

AMB 2010 boekt records!

De conjunctuur in Duitsland bevindt zich in een flink opwaartse beweging en had vorige week ook de AMB 2010 in haar greep. Deze tweede editie van de AMB op het nieuwe beurscomplex in Stuttgart (D) presenteerde zich in opperbeste stemming en kreeg meer bezoekers dan de editie in 2008.

In totaal kwamen er meer dan 86.000 bezoekers naar de AMB 2010, in 2008 bleef de teller staan op 85.000 bezoekers. Dit hoge aantal had de beursorganisatie niet verwacht na het rampjaar 2009. Ook internationaal wordt de AMB belangrijker, 10% van de bezoekers kwam uit het buitenland, verdeeld over 80 nationaliteiten. Zowel de beursorganisatie als de brancheorganisatie VDW zijn blij met de positieve geluiden die op de beursvloer te horen waren.

 

Ook qua exposanten werd een record verbroken. Waren het er in 2008, vlak voor de crisis uitbrak, nog 1306 exposanten, vorige week stonden er 1343 exposanten uit 29 landen in Stuttgart. In het middelpunt van de AMB stonden verspanende machines, gereedschappen en toebehoren. Alle hallen van het beurscomplex waren bezet, toch zo’n 105.200 vierkante meter. Met deze records blijkt de AMB absoluut bestaansrecht te hebben tussen de grote internationale metaalvakbeurzen.

 

AMB 2010 stuttgart

Metaal Magazine was ook op de AMB 2010 in Stuttgart en maakte een fotoreportage met veel foto’s  van alle noviteiten (foto’s: Reinold Tomberg, voor meer foto’s zie ons fotoalbum)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven