Amada en Landré per 2012 uit elkaar • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Amada en Landré per 2012 uit elkaar

De geruchten deden al wat langer de ronde in metaalbewerkend Nederland, maar het wordt nu langzamerhand duidelijk: de wegen van Amada en Landré scheiden zich per 2012. Landré Euromach uit Vianen heeft onlangs zelf aangekondigd de plaatbewerkingsmachines van de Turkse fabrikant Ermaksan Machinery in Nederland en België te gaan vertegenwoordigen.

Op de site van Landré worden nu de eerste machines van Ermak plaatbewerkingsmachines gepresenteerd die nu nog een plek delen met die van Amada. Een tijdelijke situatie, want de samenwerking tussen Amada en Landré wordt beëindigd.

 

Eigen verkoopkanalen

Op zich past die beëindiging in het beeld dat we de laatste jaren in ons land gezien hebben: ook firma’s  als Trumpf en Bystronic hebben hun verkoopkanalen aangepast en zijn nu met eigen vestigingen zelf actief in ons land.

 

Grote demonstratieruimte

Bij Amada zal ongetwijfeld meegespeeld hebben dat momenteel in Haan (D) al anderhalf jaar een nieuwe Europese hoofdvesting operationeel is, zie foto bij intro, met een grote demonstratieruimte van waaruit Nederland goed bediend kan worden. Van 22 -30 maart zal Amada in dit ‘Solution Center’ o.a. automatiseringsoplossingen voor de plaatwereld presenteren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven