Alzmetall bij Dormac • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Alzmetall bij Dormac

Dormac CNC Solutions maakt vandaag bekend dat het bedrijf per direct het dealerschap van het Duitse Alzmetall heeft binnengehaald. Waar voorheen bij Dormac het accent lag op Teach-In draaibanken en freesmachines is het accent inmiddels opgeschoven naar een breed programma CNC draaibanken en freesmachines van bekende merken als Doosan, Kiheung, Alzmetall, Dahlih en Giana.

Alzmetall is producent van hoogwaardige 3, 4 en 5 assige freesmachines en verticale multitasking machines. Het heeft een grote naam op het gebied van dynamische stijfheid, hoogwaardige produktienauwkeurigheid en machinebetrouwbaarheid. Met deze aanvulling in het leveringsprogramma geeft Dormac (gevestigd in De Goorn) een goede invulling voor de toenemende vraag naar hoogwaardige en (zeer) nauwkeurige productiemachines. Op de website van Dormac is een overzicht te zien van de verschillende Alzmetall CS-, FS-, GS- en GX-machines.

 

Alzmetall_355

Om aan de toenemende vraag naar 5-assige machines geschikt voor grotere, complexe en nauwkeurige werkstukken te kunnen voldoen heeft Alzmetall onlangs haar programma naar boven toe uitgebreid met de GS 1400/5 (foto: Alzmetall)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven