Ga naar hoofdinhoud

Alers neemt Heemhorst en WEMO over

Alers productielijnen.

Het Wekeromse bedrijf Alers Machinebouw en Onderhoud heeft de Nieuwleusense bedrijven Heemhorst International en WEMO-techniek overgenomen. De drie bedrijven blijven zelfstandig opereren onder leiding van directeur Maarten Alers van Alers Machinebouw en Onderhoud. Dit meldt De Swollenaer.

Alers onderhoudt en levert al meer dan 20 jaar onderdelen van machineparken van kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland. Alers: “De afgelopen jaren zijn zowel Heemhorst als WEMO-techniek flink gegroeid. Dankzij deze overname kunnen we een volgende stap maken.”

Nieuwe kansen

De overname van Heemhorst en WEMO-techniek biedt nieuwe kansen volgens Alers: “Al vele jaren leveren wij onze klanten machines en zorgen daarnaast voor het onderhoud. Wat wij niet in huis hebben, is een gedegen engineersafdeling. Wij zien bij Heemhorst en WEMO-techniek juist een omgekeerde situatie: een sterke focus op engineering en de productie van installaties. Dit is een prachtige win-win. Met Heemhorst en WEMO-techniek vullen we met kwalitatieve engineering en een professionele werkplaats Alers aan. Andersom vult Alers Heemhorst en WEMO-techniek aan met zijn goede service en het onderhoud aan installaties.”

Alles op één adres

WEMO-techniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van monsternamesystemen gericht op kwaliteitsbewaking en -controle. Heemhorst houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van machines voor de droge stof- en stortgoedverwerking. De overname en daarmee de uitbreiding van activiteiten levert de bedrijven en hun klanten veel voordelen op: alles rondom machinebouw en onderhoud is op één adres te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven