Additive Manufacturing Europe: 3D-printing in RAI Amsterdam • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Additive Manufacturing Europe: 3D-printing in RAI Amsterdam

Door anders te denken en te ontwerpen kunnen de voordelen van 3D-printers volledig benut worden. Op de foto de led-verlichting met 3D-koeling van AT Lighting ApS (foto: Tim Wentink)

Volgende week wordt van 28 t/m 30 juni in de RAI Amsterdam de eerste editie van Additive Manufacturing Europe georganiseerd. Dit evenement wordt een combinatie van beurs, congres en workshops. De nadruk ligt deze drie dagen op toepassingen voor gezondheidszorg, luchtvaart en automotive.

Bezoekers kunnen tijdens Additive Manufacturing Europe alle toepassingen van 3D-printen zien. Ruim 100 exposanten presenteren machines, materialen en oplossingen voor de additive manufacturing branch. Onder andere Envisiontec, Höganäs, Trumpf en Ultimaker behoren tot de exposanten.

Conferentie

De beurs wordt aangevuld met een conferentie waar elke dag een andere industrie centraal staat. Op dinsdag worden de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd in de gezondheidszorg, woensdag wordt de bezoeker geïnformeerd over de luchtvaartindustrie en donderdag is de automotive onderwerp van gesprek. Naast de conferentie kunnen er ook workshops worden gevolgd die betrekking hebben op 3D-printen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven