Ga naar hoofdinhoud

Acht Millturns live onder spaan bij WFL in Linz

WFL pakt van maandag 13 mei t.e.m. donderdag 16 mei uit tijdens de Technologiemeeting 2013 in Linz (A): maar liefst acht grote Millturn draaifreescentra worden live gedemonstreerd. Het grootste draaifreescenttrum is de M150 waarop een 21CrMoV57 turbine-as met een diameter van 940 mm en een lengte van bijna 3 m compleetbewerkt wordt.

Acht grote Millturn draaifreescentra live in actie is natuurlijk een enorm spektakel. Zeker de moeite waard on naar Linz af te reizen. Zelfs op grote beurzen als een EMO is het al bijzonder als op één stand één of twee van dergelijke grote machines getoond worden. Medio mei worden alle acht machine live, dus onder spaan, gedemonstreerd. Voor meer details over de acht machines en de bijbehorende werkstukken zie de uitnodiging van WFL:

 

pdf bestand  uitnodiging WFL

 

M80 width =

Een M80 Millturn van WFL zoals vorig jaar geëxposeerd tijdens de vakbeurs AMB 2012 in Stuttgart. In ons land brengt Oude Reimer de machines van WFL op de markt (foto’s: Reinold Tomberg)


In ons land heeft Fokker LG een drietal WFL machines in gebruik. Lees hier meer over het compleetbewerken met machines van WFL. Zie ook de video hieronder geschoten tijdens de AMB 2012:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven