ACE trekt aandacht met demping glas rode wijn • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

ACE trekt aandacht met demping glas rode wijn

Han Titulaer legt de werking van een stootdemper uit aan geinteresseerde bezoekers van de TechniShow (foto: ACE)

ACE Stoßdämpfer uit Langenfeld (D) trok tijdens de TechniShow in Utrecht de aandacht met een glas rode wijn. Dit glas stond op een groot stootblok met hieronder een stootdemper. Het blok van 50 kilo met hierbovenop het glas , valt in een vrije val van 1 m naar beneden op de stootdemper, maar er wordt geen druppeltje wijn verspild.

Han Titulaer: “Dit geeft een mooi beeld van de effectiviteit van onze stootdempers. Bovendien blijven er altijd veel bezoekers staan om deze techniek te bekijken, wat weer een goede aanleiding is voor een praatje.” Titulaer is dan ook erg tevreden over de beurs. “Met name het niveau van de bezoekers aan onze stand was goed. We kregen veel gerichte vragen en concrete aanvragen. Vooral onze producten Newtonline gasveren, tubus en stootdempers trokken veel aandacht. Daarnaast hebben we vele bestaande relaties kunnen spreken.”

Hinderlijke trillingen voorkomen

ACE Stoßdämpfer  levert industriële stootdempers in alle soorten en maten, maar ook gasveren, dempingsmatten, olieremmen, rotatieremmen en vibratiedempers. “Overal waar beweging is, kunnen wij van dienst zijn. Vaak komen bij machines hinderlijke trillingen vrij, die kunnen leiden tot onveilige situaties, snelle slijtage of verminderde capaciteit. Wij bekijken welke van onze producten het probleem kunnen oplossen”, aldus Titulaer. ACE stond samen met hun dealer Romicon op de TechniShow. Romicon is specialist in pneumatische automatisering en proces- en dempingstechniek. Het bedrijf uit Wapenveld maakt veel gebruik van de dempingsproducten van ACE Stoßdämpfer GmbH. Titulaer: “Het concept van een gezamenlijke stand met onze dealer Romicon was erg succesvol. Het zorgde voor een synergie-effect waardoor we geïnteresseerde bezoekers een totaalplaatje konden voorschotelen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven