Ga naar hoofdinhoud

ABB showt robots tijdens Metavak

Volgende week op de Metavak & Gebruikte Machinevak in Gorinchem demonstreert ABB Metaalstraat nieuwe robottechnieken. Het samenwerkingsverband van robotspecialisten is ook aanwezig tijdens het NIL-BIL Lassymposium, dat gedurende de Metavak wordt gehouden.

‘Wij showen onder meer de ABB MultiMove-cel. Deze cel kent één besturing voor twee robots (de IRB 2600 en IRB 140). Om de werking hiervan duidelijk te maken, geven wij een demonstratie van TIG-lassen in de MultiMove-cel. Hierbij zal vooral de baannauwkeurigheid in het oog springen. Dit is te danken aan de ABB TrueMove en QuickMove-software. Met deze software heeft ABB de beste bewegingsperformace in de markt’, aldus sales engineer Martin Visser namens ABB Metaalstraat. 

 

Boter, kaas en eieren

‘Daarnaast kunnen de bezoekers van onze stand boter, kaas en eieren spelen tegen een IRB 120-robot in onze Vision Democel en Game Democel.’ Verder demonstreert ABB Metaalstraat het nieuwe offline softwareprogramma uit de ABB RobotStudio-serie: de ArcWelding PowerPac-software (AWPP). ABB Metaalstraat is een samenwerkingsverband van vijf verschillende ABB-robotleveranciers: ABB, Acotech Automation, Andon Automation, RobWelding en Kranendonk (Kranendonk sinds kort onderdeel uit van ABB Metaalstraat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven