Van Aalst sales engineer Mazak • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Van Aalst sales engineer Mazak

Stefan van Aalst is sinds 1 januari de nieuwe sales engineer van Yamazaki Mazak Nederland voor de regio Brabant en Limburg. Hij neemt daarmee de taken over van Gerard Bogaarts, die directeur van Iscar Nederland is geworden.

Van Aalst (foto) heeft jarenlange ervaring als ondernemer in de fijnmechanische industrie. Na twee jaar bij Mazak werkzaam te zijn geweest als applicatie-engineer gaat hij een nieuwe uitdaging aan in de verkoop.

“Met mijn uitgebreide ervaring en kennis van verspaningsmachines kan ik klanten uitstekend van advies voorzien”, vertelt hij .

Yamazaki Mazak

Yamazaki Mazak Nederland is een onderdeel van Yamazaki Mazak Corporation. Yamazaki Mazak is leverancier van multitasking machines, CNC-draaimachines, lasermachines, verticale en horizontale bewerkingscentra, fabrieksbeheersoftware en FMS.

Het concern is opgericht in 1919 in het Japanse Nagoya. Wereldwijd werken er meer dan 7200 mensen. Yamazaki Mazak heeft 10 fabrieken, waarvan 5 in Japan, evenals fabricageprocessen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en China.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven